~ GizeM ~
•Yönetici
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 25/04/09 Yaş : 30 Nerden : [***AnKaRa***]
| Konu: HoŞÇaKaL!!!!!!! Cuma Mayıs 08, 2009 1:42 pm | |
| Okadar anlattımki sevdamı,kendim yoruldum anlamaktanda Bir sana anlatamadım , şu kocaman yüreğimi Yorulduğumda , mutsuzluğumda sen yoktun yine yanımda Başkalarıyla çözmeye çalıştım bağladığın o kocaman düğümü Oysa yüzüne dafalarca , gülen gözlerle baktım Defalarca , aşkımdan , sevdamdan,sana olan ihtiyacımdan Yine yüreğime bir aşk notu yazdım , karaladım onca anlatımı , onca sana varmamı , sen yine okuyamadın Bütün bir gece boyunca yıldızları izlemek isterdim seninle Hani sen benim en parlak yıldızım derdinyaa Yüreğinde parlamak , ışık şık olmak , hep orda kalmak Sadece sen olmak ,sana uyanmak ,seninle bütün bir ben olmak isterdim Hadi GİT....artık yüreğimden , düşlerimden , düşleyemediklerimden GİT dönme artık ! imkansızlığımda sevdiğim yüreğimden Bak gözlerimde mavi bakmıyor artık , maviler gitti griler kaldı bende Hoşçakal sevdalım hoşçakal yaşattığım o imkansızlıklarla birlikte...! Dost Sitemiz Radyoduygu.com'Dan Alıntıdır... HaYaLPeReST 28/04/2009
En son Gizem tarafından Paz Mayıs 10, 2009 8:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Mehmet
•Yönetici
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 26/04/09 Yaş : 33 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: HoŞÇaKaL!!!!!!! Cuma Mayıs 08, 2009 1:56 pm | |
| tşklerr | |
|
nefret17
•Yönetici
| Konu: Geri: HoŞÇaKaL!!!!!!! Ptsi Mayıs 11, 2009 12:29 pm | |
| kanka güzel olmuş ellerıne sağlık | |
|